Nordea_Masterbrand_500px_RGB

Nordeas vision är att vara en ”great European bank”, erkänd för sina medarbetare, som skapar betydande värde för kunder och aktieägare. Nordea gör det möjligt för sina kunder att nå sina mål genom att erbjuda ett brett urval produkter, tjänster och lösningar inom bank, kapitalförvaltning och försäkring. Nordea har cirka 11 miljoner kunder, cirka 650 kontor och är en av Europas tio största fullservicebanker mätt i börsvärde. Nordeaaktien är noterad på börserna Nasdaq Stockholm, Nasdaq Helsingfors och Nasdaq Copenhagen.

Baker McKenzie är en av världens ledande advokatbyråer med inriktning på affärsjuridik. Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie över 13 000 medarbetare på 77 kontor i 47 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem.

Print

Business Swedens syfte är att hjälpa svenska företag att nå sin fulla internationella potential. Detta gör Business Sweden Sweden genom strategisk rådgivning och praktiskt stöd, såväl i Sverige som på nära 50 av världens mest intressanta marknader. I uppdraget ingår också att attrahera utländska investeringar till Sverige, något som tillför svenska företag kompetens, kapital och säljkanaler.

ibm logo blue

IBM är ett kognitivt lösnings och molnplattforms företag som arbetar med digital transformation av företag och branscher. Med verksamhet i över 170 länder och med innovation som en central del av sin strategi levererar IBM branschanpassade lösningar inom kognition, moln, big data och analys, säkerhet, mobilitet och samverkan.

Groth & Co erbjuder affärsmässig rådgivning kring immaterialrätt. Groth & Co har experter inom patent, varumärken, design, domännamn, upphovsrätt, tvist & process, bevakning, namnskapande med mera. Tillsammans med bolagets kunder arbetar Groth & Co strategiskt för att skapa konkurrensfördelar genom immaterialrätt.

Nasdaq-logo-2014

tf_logo

sisp_logo_webb

SE_Color_Small_CMYK_White_Bground_Clearspace

almi-web-500x200

tekniska museet

svenska institutet

ekn